Skip to main content

Eenvoudig samenwerken met collega's: samenwerking op kaarten

collaboration notification on call card

Moeten behandelaars vaak op dezelfde kaart als je collega's werken? Verliezen ze hierdoor voortgang door wijzigingen die zijn gemaakt op de kaart? Wanneer je deze functionaliteit activeert, kun je:

  • Een bericht zien wanneer een andere behandelaar dezelfde kaart open heeft

  • Kaarten verversen zonder voortgang te verliezen

Snel contact opnemen met de persoon die dezelfde kaart open heeft, om te bepalen of je ze kunt helpen. Of je kunt je tijd besteden aan het werken in een andere kaart.

Andere behandelaars zien op kaarten

Nadat je deze functionaliteit heeft geactiveerd, zie je een bericht bovenaan de kaart wanneer een andere behandelaar deze kaart ook open heeft. Dit bericht wordt in realtime geüpdatet. Het verdwijnt dus als de andere behandelaar de kaart sluit. Als je het bericht afsluit, verschijnt de pop-up opnieuw wanneer iemand de kaart opent.

Kaarten verversen en voortgang bijhouden

Wanneer een andere behandelaar een wijziging maakt in de kaart die je open hebt, moet je de kaart verversen om deze wijzigingen te zien. Was je al aan het werk op de kaart? Dan kun je je voortgang kwijtraken bij het verversen. Nadat deze functionaliteit is geactiveerd, kun je de kaart verversen en je voortgang in de progress trail behouden. Nu kun je samen met je collega's een melding oplossen.

Een naadloze samenwerking in- of uitschakelen

Ga naar Instellingen > Functionele instellingen > Algemeen en vink Notificatie tonen op kaart wanneer meerdere gebruikers werken op dezelfde kaart aan.